Gastenboek

Wat onze vakantiegasten zeggen..

-

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 172.69.62.126 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Annemarie Mbonani Annemarie Mbonani uit Eindhoven schreef op september 7, 2016 om 1:52 pm:
Afgelopen zomer zijn wij 2 weken op vakantie geweest in Slowakije in het landbouwhuisje. We hebben het erg naar ons zin gehad. Ons gezin bestaat uit 4 personen, 2 volwassenen, een kind van 7 en kind van 4 jaar oud. Het huisje is klein maar voldoet. Het zwembad is heerlijk en de kinderen vonden de vuurplaats geweldig. In de buurt is er genoeg te doen. Wij zijn naar Budapest en Bratislava geweest. Er is een strandje in de buurt bij de rivier de Vah. Er is een resort in Komarno die erg veel verteld over de geschiedenis van dit stukje land. We zijn naar een Aqua park geweest. Uit eten is goedkoop en de ijswinkel in Kolarova was ook lekker.
Admin-antwoord door: admin
Hartelijk dank voor uw vakantie recensie.
admin admin uit Jac schreef op augustus 25, 2016 om 6:29 am:
-
Overgenomen van onze advertentie pagina's 'vakantieboerderij' en 'Maly Maly' landbouwershuisje op de Micazu vakantiewebsite.

Erika van Wijk, met partner. Gaf op 17-08-2016 gemiddeld een 9,0

Maly maly landbouwershuisje. Slowakije is nog een onontgonnen vakantiegebied, maar met het goeie weer, lage eetprijzen en rustige sfeer een leuke reisbestemming.

Het huisje ligt op een rustige plek aan het erf van de verhuurders. Je hebt de beschikking over een huisje met een keuken en badkamer die in alle basics voldoet. Daarnaast is het zwembad erg lekker op de warme dagen. De verhuurders zijn open en vriendelijke mensen met genoeg tips over de omgeving en de omgang met de Slowaken. Wat ons betreft echt een aanrader

-/-

Frederik Veuger, met partner. Gaf op 5-8-2016 gemiddeld een 7,9

Vakantieboerderij. Heerlijk rustig, 's nachts wordt het hier nog echt donker! We hebben genoten van de stilte. Voor uitstapjes is (ook voor gezinnen met kinderen) het Aqua park in Velky Meder zeker een aanrader. Verder zijn wij o.a. een dag naar Bratislava en de kleine Karpaten geweest, en hebben we een dagtocht naar Wenen gemaakt. Het was voor ons een zeer geslaagd verblijf met ruim voldoende mogelijkheden tot uitstapjes en activiteiten. Tijdens ons verblijf was het warm, wij hebben optimaal gebruik gemaakt van de veranda rondom het huis waardoor de temperatuur toch heel aangenaam was. Wij hebben deze week meer buiten dan binnen geleefd, door de ligging is er volop privacy.

-/-

Wineke Meijer, met partner. Gaf op 27-6-2016 gemiddeld een 9,3

Vakantieboerderij. Wat een heerlijk vakantiehuis. En vooral wat een veranda, wat kun je daar fantastisch zitten. De veranda was onze extra huiskamer. Eigenlijk zijn we alleen binnen geweest om te slapen. Het huis ligt aan een zandweggetje midden in het veld. Geluidsoverlast van de buren heb je dus niet. Het huis is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Dat er geen tv is, vonden wij geen probleem. Een weekje zonder is prima bevallen. In het dorpje Kolarovo, 10 km. verderop, is alles verkrijgbaar wat je nodig hebt aan eten en drinken. Boodschappen kun je daar prima doen bij de Tesco en we hebben heerlijk gegeten bij restaurant Caretta. De bediening is erg vriendelijk en men heeft een Engelse en Duitse kaart. Wij hebben deze week veel uitstapje/dagtochten gemaakt o.a. naar Bratislava, Esztergom en Budapest. Allemaal plaatsen die een bezoekje zeker waard zijn. En als we dan vermoeid weer thuis kwamen, gingen we lekker verder genieten van de stilte op de veranda. Dit huisje is echt een aanrader.

-/-

Ton van Dijck met het gezin. Gaf op 18-5-2015 gemiddeld een 8,3

Vakantieboerderij. Zeer leuke boerderij, op het platte land van Slowakije waar rust een hele belangrijke rol speelt en waar je de hazen, konijnen en hertjes nog rond ziet lopen. De locatie is perfect voor uitstapjes naar Wenen, Budapest, Estregom en Bratislava (Allen binnen zo'n 1.5 uur reizen), maar ook voor uitstapjes noordelijk richting de bergen waar je Kastelen en Goud en zilver mijn musea kunt vinden (erg leuk voor kinderen). De inrichting is eenvoudig, maar zeer compleet en alles was ontzettend schoon. We hebben er bijna twee weken met plezier gezeten, en alhoewel we zelf een kleine TV met Playstation hadden meegenomen, werd er door de kinderen bijna geen gebruik van gemaakt, omdat deze zich prima vermaakte in en rond het huis. Het contact met de Nederlandse eigenaar alsmede het lokale contact is super, en staan voor alles voor je klaar mocht dat nodig zijn.

Het enige nadeel was dat je voor verse warme broodjes en andere zaken naar het volgende dorp moest rijden, zo'n 13 km verderop, maar daar kon je ook meteen je verse boodschappen doen. Het was onze eerste ervaring met Slowakije, maar zeker niet de laatste keer in deze regio, omdat er ontzettend veel te ontdekken valt in een regio die gelukkig nog niet door de massa toeristen is ontdekt.
Admin-antwoord door: admin
Recensies zijn ook te vinden op de Micazu.nl vakantie website, waar onze 3 vakantiewoningen in Slowakije eveneens geadverteerd worden.
Svetachov Svetachov schreef op augustus 17, 2015 om 2:12 pm:
Wat een warm welkom en een warm ingerichte woning. We hebben een heerlijk vakantie gehad en het weer zat ook nog mee. Echt een aanrader.

Groeten en tot een volgende keer,
Victor en Sonja
admin admin schreef op juni 15, 2015 om 4:18 pm:
 
Hieronder een bericht dat de eerste gasten van onze vakantieboerderij in Slowakije ons toestuurde. Hoewel nog niet alles in orde bleek, hebben ze genoten van de rust en ruimte van deze vakantiewoning, die als uitvalsbasis is gebruikt voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

--/--

Beste Huib,

We zijn weer veilig thuis gekomen van onze fantastische vakantie in Slowakije. We hebben erg genoten van de rust en natuur van jullie boerderij, en heben woensdag afscheid genomen van Tibor en Slowakije, om via een bezoek aan Bratislava door te rijden naar Nederland.

Als ik het goed heb berekend, is het resterende bedrag voor de drie extra dagen 3x 27.50 euro = Totaal 82,50 euro. Is dit volgens jou ook OK, dan zal ik het bedrag z.s.m. aan jullie overmaken.

We hebben in de relatief korte tijd, toch zeer veel gedaan (in totaal 5515km gereden) en gezien van de omgeving zoals:
Wenen, Boedapest, Estregom, Boijice kasteel, het mijn museum en nog veel meer….

Ook zijn we zeer te spreken over de manier zoals jullie en Tibor steeds contact zochten om te zien of alles naar behoren verliep (geeft toch een vertrouwd gevoel, mocht er toch iets zijn).

De kinderen hadden helaas geen Pen en Papier meer na inpakken van de auto, maar Bram wilde graag nog even een briefje achterlaten om te zeggen hoe fijn het was geweest (dus bij deze).

Helaas waren er uiteindelijk maar 3 fietsen, zodat we niet met zijn vieren op weg zijn geweest met de fiets maar met het volle schema was daar waarschijnlijk toch niet al te veel tijd voor geweest Emoji.

Nogmaals, jullie hebben een super vakantie woning in een land waar de echte toerisme nog moet groeien…

Groeten,

Inge, Ton, Bram en Maud van Dijck.

 

Belevenissen

Slowakije Recreatie

Wij stellen het op prijs om u te vernemen hoe u de vakantieperiode in ons huis in Slowakije heeft beleeft. U bent uitgenodigd dit via de knop 'Schrijf een nieuw bericht' te delen. Alvast hartelijk dank.