Huisje in Slowakije – Zuidwest

Impressie woning en terrein.

Gezellig is hier het sleutelwoord voor dit huisje in Slowakije. Rustig maar niet eenzaam. Ideaal voor een gezinnetje, maar niet alleen daarvoor. Voor een groter aantal bezoekers goed te kombineren met onze vakantiewoning 3 (Malý Ranch) in dezelfde buurt, namelijk: Malý Ostrov 39).

Prijzen per week.

Vanaf € 195 | Midden/laagseizoen (Incl. verwarming)

Eindschoonmaak € 20,- terplaatse te voldoen.

Bij de huur inbegrepen zijn de kosten voor energie, belasting en het gebruik van fietsen (4 stuks).

Vloeroppervlak van de woning bedraagt ca. 32 m2 plus ca. 12 m2 Vide-ruimte.

 


Informatie in de woning:

  • Inventarislijst. Bij eind controle worden eventuele niet meer aanwezige items doorberekend.
  • Informatiemap betreffende de accomodatie, contactpersonen en de nabije omgeving.

Aanvullingen.

Roken in de woning is niet toegestaan. Huisdieren alleen in overleg.

Authentiek Slowaakse bijwoning.

Vakantiewoning 1 – Een knusse bijwoning op het terrein van onze boerderij op de Maly Ostrov 22, gemeente Dedina Mladeze.

Dit eenvoudige maar pitoreske landbouwershuisje (Chalupa) is geheel gerenoveerd. Het heeft warm en koud stromend water en electrische verwarming. Er is standaard woon- en slaapruimte voor 4 personen.

De open keuken wordt van de kamer gescheiden door een eetbar en is voorzien van een keukenblok met 2,9m werkblad, gastel, koelkast, Senseo koffiezetapparaat alsmede een op 4 personen aangepast servies, bestek en kookuitrusting.

In de kamer o.a. een ruime komfortabele zithoek annex slaapbank. De kamer is netjes gemeubileerd en heeft een gezellige openhaard. De Vide biedt nogmaals 2 bedden. Een en ander met beddengoed en textiel voor 4 (+1) personen. Op verzoek kan een extra bed worden geplaatst.

Badkamer. Het huisje is voorzien van een nieuwe badkamer met toilet en douche.

Buitenvoorzieningen bestaan uit voldoende terrasstoelen, grote parasol,  pizza oven en een aangrenzend zwembad.

Wisseldag. Nieuwe gasten kunnen zaterdag’s vanaf 4 uur ’s middags terecht. Op de zaterdag van vertrek dient u de woning ’s ochtends voor 12 uur te verlaten. Onze locatie co-ordinator maakt daarover een afspraak met u.

Reserveer Vakantiewoning Slowakije

Huisje in Slowakije - Authentiek landbouwershuisje in Slowakije

Dit huisje is via deze doorgang te reserveren. U landt op onze advertentie pagina van de Micazu vakantie website. De reserveringskalender geeft u direct inzicht in beschikbaarheid. Klik op de data die u wenst te reserveren voor uw vakantie.